Een stad met Zuidelijke charme

Wonen in het centrum van Maastricht

Maastricht: charmante stad aan de Maas. Met dat ‘joie de vivre’ dat je in geen enkele andere Nederlandse stad vindt. Een stokoude stad die leeft als nooit tevoren. Waar Romeinse, Katholieke en Franse invloeden net zo thuishoren.

Wonen en natuur

De Hoge Fronten Maastricht

Bouwplan De Hoge Fronten grenst direct aan het Frontenpark, een ruw stuk natuur, midden in de stad en het hippe Sphinxkwartier..

De Hoge Fronten is gelegen aan de Noordwestzijde van centrum Maastricht en is eenvoudig bereikbaar via de recent vernieuwde Noorderbrug. Een basisschool, kinderopvang, sportverenigingen en andere voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid. Het Spinxkwartier herbergt het industriële verleden van Maastricht. De verlaten fabriekspanden en de voormalige brandweerkazerne zijn omgetoverd tot hotspots voor creatieve ondernemers en uitgaansgelegenheden zoals de Lumière cinema. Lekker en romantisch eten aan het water kan in het Bassin. En van daaruit is het slechts enkele minuten lopen naar De Hoge Fronten en het oude centrum.

Van de oorspronkelijke 27.850 m² bestemming wonen gaat met de huidige plannen 15.000 m² terug naar de natuur

De Hoge Fronten

12 vrijstaande woningen

Met veel ruimte voor de flora en fauna.

De woningen aan de Ravelijnstraat komen verder naar achteren te liggen en tellen maximaal twee bouwlagen. Elke woning krijgt een inpandige garage en een brede oprit voor het parkeren van twee auto’s op eigen terrein. Achter en tegenover de woningen is vrij toegankelijk natuurgebied.

Ultiem comfort en rust in het hart van de stad

De natuur blijft groen en waarborgt ruimte voor vrije groei van flora en fauna en is een verlengde van de groengordel van het Frontenpark (de Hoge Fronten en Lage Fronten).

Het twintig hectare grote Frontenpark staat niet alleen bekend om de achttiende en negentiende-eeuwse vestingwerken (de Wérreke zoals ze in Maastricht zeggen), maar ook om zijn bijzondere flora en fauna die uniek is voor Nederland. Deze buitenkans op een luxe, vrijstaande woning in het centrum van Maastricht en een natuurgebied als 'achtertuin' wilt u toch niet missen?

Vragen?
Bel met ons op 043 365 56 55

Disclaimer: Het ontwikkelen van een wijk is een voortdurend proces waarbij, naarmate dit proces vordert, een steeds verdere verfijning en bijstelling van het ontwerp plaatsvindt. Wijzigingen met betrekking tot peilhoogten, maatvoering, juiste ligging, terreinafwerking, hoogteverschillen c.q. taluds, groenstroken, voet- en fietspaden, parkeervoorzieningen en dergelijke kunnen zich voordoen. De illustraties zijn suggestief en bedoeld om u een indruk van de woningen, de groenvoorzieningen c.q. de tuinaanleg en beplanting te geven. De op tekeningen aangegeven maatvoeringen zijn circa-maten in centimeters. Eventueel op tekening opgenomen meubels zijn uitsluitend om een idee te geven van een mogelijke inrichting en niet in de koopsom inbegrepen. In het streven naar een optimale kwaliteit wordt de mogelijkheid niet uitgesloten dat er wijzigingen kunnen plaatsvinden. De verkoop van de woningen geschiedt uitsluitend op basis van de technische omschrijving en verkooptekeningen. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.